Oldalak

2010. 02. 27.

Irány Koppenhága! 1.



A koppenhágai Fox Hotelt saját honlapján "a világ legizgalmasabb és legkreatívabb lifestyle szállodájának"
nevezik. Máris láthatjátok a képeken, hogy miért. A külsőre amúgy szolid házat - csak a kis napernyők utalnak a huncutságra -
design szálláshellyé változtatták a világ minden tájáról érkező művészek. Grafikusok, designerek, festőművészek tervezték meg és készítették el a szobák berendezését, dekorációját az új Volkswagen Fox 21 kibocsátásának örömére.
"61 szoba, 21 művész, 1000 ötlet" - írják a honlapon. Ennyire sajátságos színű, formájú, hangulatú szobákat még lehet, hogy tényleg sohasem hoztak létre egyetlen szállodában sem.
Itt most csak ízelítőt mutathatok a 61 szobából - azt is két részben -, de a honlapjukon mindet megnézhetitek, sőt a dekoráló művészekről is kaphattok információt.
http://www.hotelfox.dk/
Ha van kedvetek, szavazzatok, kinek melyik tetszik a legjobban!
Jó lehetne arra, hogy az ember kipróbálja átmenetileg, hogyan érezné magát egy-egy ismeretlen, furcsa enteriőrben, hogyan hatna rá egy tiszta hófehér szoba, vagy milyen egy szörnyszerű mesebeli lénnyel együtt aludni... Némelyik talán túlzás is, de felfoghatjuk játéknak az egészet, mintha beköltözthetnél egy mesébe, filmbe. Próbálja ki, akinek van rá lehetősége!Ismét a honlapot idézem:
"Gyere el, jelentkezz be és fedezd föl tereinket! Egyet megígérhetünk:
Ilyet még nem láttál!"
Ez biztos:)





















3 megjegyzés:

sea970 írta...

ööö...
Nehéz a választás...
Attól is függ, hogy gyerekkel mennék, vagy pasival...
De ha mondjuk "csak" pihenni szeretnék egyedül, akkor talán a bárányfelhős-virágos mezős variációt kérném...

aletta írta...

Mindegyik nagyon különleges, de azért megnézném a pici designereket, hogy egyik-másik általuk tervezett ágyból úgy mégis hogy másznának ki/le a sötétben különösebb baleset nélkül. :-) A design néha a praktikum és az ergonómia rovására megy. Ettől függetlenül tiszta Alice in wonderland feeling. Egyszer elmennék.

Kukla Edina írta...

Ezt a hotelt ismerem nagyon eredeti és inspiratív.

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails