Oldalak

2010. 03. 01.

Ötletadó: étkezőasztal és székek

Elsőnek álljon itt egy angol tengerparti ház konyhája, amelyről külön bejegyzést készülök írni annyira tetszik. Most csak annyit: nem kell mindig kaviár, vagyis nem mindig a drága és szupermodern berendezés a legjobb, leghangulatosabb.

Ez is magáért beszél: fekete-fehér berendezés, színes kiegészítőkkel. Nagyon látványos tud lenni. A székek: Eames, Eiffel.


A következő kép már nem tudom honnan való, de szintén nagyon tetszik és azt pédázza, hogy nem kellenek mindig egyforma székek az asztal köré és mégis harmonikus lehet az összkép. Akit ez a téma bővebben érdekel Hujber-Nagy Aletta blogjában talál róla egy igényesen megírt teljes bejegyzést!
http://www.hna-design.hu/blog/?p=2159

Most jönnek a Calligaris összeállításai, ezeket lehet itthon is kapni, ha valakit érdekel. Szép nagy választékuk van igényes asztalokból és székekből a legkülönbözőbb anyagból és formában:

És végül két kép egy modern amerikai lakásból. A konyhában, figyeljétek meg, az asztal ugyanaz a mészkő, ha jól látom, mint a burkolat a falon és hozzá narancssárga, talán, bőr székek.
Nem mindennapi az biztos!

És a nappali, itt is van egy "kevéske" a mészkőből.
Megjegyzés küldése

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails