Oldalak

2010. 02. 25.

Megelőlegezett tavaszRáleltem ezekre a kellemes teraszos, kertes képekre és nincs mit tenni, muszáj közzétennem őket! Jelentem az idén is lesz tavasz - persze biztos megint egyik napról a másikra lesz 20 fok, no de sebaj, mert itt vannak nekünk ezek teraszok, kertek. Kiülünk szépen és nézelődünk, beszélgetünk, iszogatunk és gyönyörködünk a tájban. Már akinek van ilyen kertje, akinek meg nincs vendégségbe megy:)
Nekem rögtön az első a kedvencem, nem tudom pontosan, miért talán a színek miatt, vagy ez a nagy ernyő, ami biztonságot nyújt? Védve vagyok és mégis szabadon. Vagy a második, az is gyönyörű, nem is tudom...

Ezeket a képeket egy amerikai honlapon találtam, jellegzetesek. Figyeljétek meg, hogy milyen fontos, hogy szinte ugyanazt a kényelmet kell visszahozni, mintha bent lennénk egy nappaliban, ettől olyan hívogatóak szerintem ezek a helyek, még szőnyeg is van! Szeretnék azonnal leheveredni egy ilyenbe. Fontos szerintem még, hogy majdnem mindnél használják ezeket a nagy napellenzőket, amitől szintén közelítesz egy belső enteriőrhöz érzésben, mit ahogy az előbb megfogalmaztam, az a kettősség hatja át őket: benti kényelem, kinti szabadság.

Kivéve ezt az utolsót ez elég puritán, de ebben meg ez a jó, nem?
Fotók: traditionalhome.com
Megjegyzés küldése

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails