Oldalak

2010. 09. 21.

Fotók Norvégiából

Találtam egy gyönyörű amatőr fotóblogot, ebből válogattam nektek néhány frissítő képet még nyáron, de azt hiszem most is üdítően hatnak. A blog szerzője a norvég Rune Kvisla, aki többnyire nagyon szép természetfotókat készít. Sok rovarról is van benne makró, nagyon helyesek, színesek, de én most inkább a tájakat ábrázoló képekből válogattam.
Rune Norvégiában és a tél egy részében Angliában él, mert a felesége onnan származik. Kérdésemre, hogy mivel foglalkozik költőien eltűnődött, mivel is? " Nincs egyértelmű válasz. A helyzet az, hogy mindig is nagyon változatos dolgok érdekeltek és sokféle munkát végeztem. Talán igaz, ha azt mondom, hogy az a fajta ember vagyok, aki sok mindenről tud egy keveset, a helyett, hogy kevés dologról tudna sokat."
Amellett hogy van egy kis kereskedelmi vállalkozása, 20 éve gondoz értelmi fogytékosokat és ír is.
"Szándékomban állt, hogy valami többet tegyek az előttem álló években, de általában a dolgok eléggé másképp alakultak, mint terveztem?"
Ezzel zárja levelét.
Kedves Rune, örülök, hogy megismerhettelek, ha csak egy picit is és nagyon tetszenek a képeid, melyeket szeretettel ajánlok olvasóimnak.Megjegyzés küldése

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails