Oldalak

2010. 10. 08.

Már megint a színek


Annyira sajnálom, hogy nem tudok nagyobb képeket feltölteni ide! Amikor megláttam ezt az első képet egy szempillantás alatt beleszerettem és tudtam, ezt meg kell mutatnom nektek. Olyan szép lenne nagy méretben! (Ha tehetném, majdnem akkora lenne mint a képernyő.)

Már megint a színek. Ez az elsődleges oka, amiért rajongok ezért a manhattani lakásért. Lágy meleg narancs, ráadásul ezen a bársonyon, aztán jönnek sorban a minták, a formák, a felületek. Mellette az a fekete-fehér aprómintás szófa, telitalálat.


Aztán gyönyörű például ez a hímzett ágyfejvég,


a rengeteg tükör,ez a lámpa és megint ezek a sötét narancs székek. Nem gondoltam volna, ha nem látom, hogy milyen jól néz ki ez a modern asztal ezekkel a székekkel!A konyha viszonylag egyszerű, mégis szervesen beillik a lakás stílusába.És folytatódik a különböző korokból származó bútorok mesteri kombinációja.A másik kedencem ez a felvétel. Különböző színek, minták, stílusok csodálatos egységben!
És a parketta, a különleges konzolasztal, és így tovább folytatódik a különlegességek sora...

Design: Robert Couturier

Kép: William Abranowicz

Forrás: Elle Decor

6 megjegyzés:

m írta...

Tényleg klassz! Az a fekete-fehér kanapé az első képen... bármikor jöhetne! Meg a virágcsokor az utolsóról... meg a függönyök, meg a szőnyeg, meg a tükör ... Köszi:)!!

Klein Kinga írta...

Ugye? Nekem az egész nappali jöhetne, sőt... XD (milyen telhetetlen vagyok!)

aletta írta...

Ezt nagyon megtaláltad Kinga, köszi! :-)

Klein Kinga írta...

Hehe, látom működik a hívószó :)

sea970 írta...

ööööö...
Ez az én sváb bakságomnak kicsit "zu viel".
De a narancs nekem is bejön. :-)

Klein Kinga írta...

@sea970: Nem baj, láss világot!

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails