Oldalak

2011. 11. 21.

Sokszínű előszobákNézzünk most egy-két előszobát, amely gyakran mostohagyermek még szakszerű építkezés, lakberendezés esetén is. A több figyelmet mindig a központi helyiségek kapják, az előszoba meg első látásra nem tűnik annak, pedig nem mindegy, hogy mivel találkozunk, mikor belépünk egy lakásba. Egy kupac cipővel, melyek szanaszét hevernek a földön, rengeteg kabáttal, még ha a fogason lógnak is, földre rakott táskákkal, csomagokkal? Ez elég nyomasztólag tud hatni bárkire, aki belép az ajtón. Vendégként nem is érzed magad szívesen látottnak, ha egy ilyen előszobába érkezel, de ne is a vendégekről beszéljünk. A legfontosabb, az otthon lakója, aki ott él a lakásban. Ő hogyan érzi magát, mikor belép? A feng shui szerint, ami a bejáratban a szemed elé kerül, az uralja az életed. Rendetlenséget pedig senki nem szeretne, ugye? Tegyünk hát akkor rendet. 
A legfontosabb, hogy a cipőknek, kabátoknak, sálaknak, sapkáknak legyen a közelben egy nagyobb gardróbszekrény, ne tároljunk mindent szem előtt, csak a legszükségesebb holmikat. 
Fontos még egy lerakóhely, a táskáknak, csomagoknak, ami csak ünnepen és fotózáskor :) legyen tele dísztárgyakkal, hiszen akkor nincs értelme.
Tükör és fogas, természetesen.
Figyeljünk a strapabíró burkolatokra, főleg kertkapcsolat esetén, valamint a jó megvilágításra is!
Nem árt még ezen kívül, ha elfér, egy-két ülőhely a cipők le és fölvételéhez.
Mindezt semmiképpen sem csak egy készen vásárolt, bútorlapból összerakott, kész előszobabútorból tudjuk összehozni. Rendkívül sok lehetőség van arra, hogy különböző célra szánt bútordarabokból egy takaros, harmonikus előszobát hozzunk létre. Ilyen példákat kerestem.Képek forrása: 1, 2, 3, 4
Megjegyzés küldése

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails