Oldalak

2010. 03. 01.

Ötletadó: étkezőasztal és székek

Elsőnek álljon itt egy angol tengerparti ház konyhája, amelyről külön bejegyzést készülök írni annyira tetszik. Most csak annyit: nem kell mindig kaviár, vagyis nem mindig a drága és szupermodern berendezés a legjobb, leghangulatosabb.

Ez is magáért beszél: fekete-fehér berendezés, színes kiegészítőkkel. Nagyon látványos tud lenni. A székek: Eames, Eiffel.


A következő kép már nem tudom honnan való, de szintén nagyon tetszik és azt pédázza, hogy nem kellenek mindig egyforma székek az asztal köré és mégis harmonikus lehet az összkép. Akit ez a téma bővebben érdekel Hujber-Nagy Aletta blogjában talál róla egy igényesen megírt teljes bejegyzést!
http://www.hna-design.hu/blog/?p=2159

Most jönnek a Calligaris összeállításai, ezeket lehet itthon is kapni, ha valakit érdekel. Szép nagy választékuk van igényes asztalokból és székekből a legkülönbözőbb anyagból és formában:













És végül két kép egy modern amerikai lakásból. A konyhában, figyeljétek meg, az asztal ugyanaz a mészkő, ha jól látom, mint a burkolat a falon és hozzá narancssárga, talán, bőr székek.
Nem mindennapi az biztos!

És a nappali, itt is van egy "kevéske" a mészkőből.

6 megjegyzés:

sea970 írta...

Szerintem a fekete-fehér változatot még látványosabban is meg lehet csinálni. Egyszer én majd szeretnék egy B&W konyhát. Még nem tudom, hol és mikor, de szeretnék...

Klein Kinga írta...

Jó ötletet adtál! Csinálok egy fekete-fehér sorozatot is, úgyis nagyon trendi most.

Kukla Edina írta...

Nekem az első a tuti befutó, hasonlít arra a tengerparti nyaralóra, ami Nigella Lawson főzőműsorában szerepelt helyszínként. Emlékeztek rá...?

Klein Kinga írta...

Akkor most muszáj elmondanom:nincs tévénk. Pont ezért szívesen veszek mindenféle vele kapcsolatos megjegyzést, tájékoztatást, hogy olvasóink ne maradjanak le ilyesmikről!

aletta írta...

Öröm nézni az ilyen "sokszínű" gyűjteményeket, a hivatkozást pedig külön köszönöm. :-)

Klein Kinga írta...

Szívesen, ami jó, az jó.
A sokszínűségről annyit: ez még messze van a világ sokszínűségétől!

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails