Oldalak

2010. 03. 10.

Kis házikó

Hadd mutassam be nektek ezt a kis szerény házikót, talán némi vigaszt nyújt a hóesésben. Ez a Razor Residence Kaliforniában, La Jollában. Tervezte: Wallace E. Cunnigham. Mit szóltok? Én szóhoz sem jutok. Nem is mondok többet, csak annyit:
Ez aztán szoba kilátással!
























Forrás:contemporist.com

9 megjegyzés:

HS írta...

Szoba kilátással, az igaz, de nekem hideg. Ami az egészet megmenti, az a kilátás.

(Fura, az ember sokszor találja magát olyan élethelyzetben, hogy ahol van, az nem tetszik neki, de marad, mert szép a kilátás. Miért?)

Klein Kinga írta...

Nekem tetszik, ne felejtsd el milyen ott az idő! A letisztultság pedig nagyon hiányzik az életemből, persze ez az egész nem a mi szintünk, de jó nézni.

HS írta...

Végülis megválaszoltad, azért maradunk, mert jó nézni. Az egyszerűk egyszerűje a felelet.

Különben meg ezt a szintezést nem szeretem. Mindenkinek ott kell boldogulni, ahová csöppent. Vagy lehet feladni, de az nem túl tisztességes azzal szemben, aki leosztotta a lapokat. Az ember önkéntelenül is próbál hűséges maradni Istenhez, vagy Buddhához, vagy aki éppen akad neki.
Ha meg nem a hűség van a dolog mögött, akkor egy istentelen makacs ember, aki megpróbálja a tehetségét minden zárban megforgatni.:))

Klein Kinga írta...

Ha már itt tartunk: én önmagamhoz szeretnék hű lenni, mindegy hogy hol, lehet La Jollát is kipróbálnám, ha lehetőség adódna...

aletta írta...

Szerintem olyan jó, hogy van ilyen is. Nagyon szép ez a sokszínű építészet, még ha olykor monokróm is.

sea970 írta...

Első látásra nekem is az jutott eszembe, amit HS írt: hideg.
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen csupa üveg izében, hogy lehet meztelenül mászkálni? Mert én azt gyakran szoktam. :P

Klein Kinga írta...

Simán, nézd meg közel s távol egy fia ember sincs! De ha Jonnhy Depp kikötne a Fekete Gyönggyel megijednél? ;)

HS írta...

Drága Sea, meztelenül mászkálni csak és kizárólag egyetlen módon lehet: ruha nélkül! Még az olyan ficerés helyeken is, ahol esetleg kikötne az a pasi azzal az izével!:))

sea970 írta...

ööööö.....
Jonnhy Depp nem kell, mert nős.
Valaki más kötözzön ki...
izé...
mármint kössön ki...
:D :D :D

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails