Oldalak

2014. 04. 07.

A design is lehet élmény

Kreativ program budapestieknek

Szokatlan módon friss szellemű és szórakoztató programról kaptam hírt nemrégen és a program leírásában beleszerettem egy mondatba, amely a következőképpen hangzik: 

"Célunk a design, a művészet, a kreativitás testközelbe hozása, bárki számára, 
élményalapon." 



Ez az, ez a lényeg! hiszem mit sem ér a művészet, ha az emberek többsége távol érzi/tartja magát tőle, azt hiszi, hogy nem ért hozzá, vagy hogy nem tud eleget róla. Véleményem szerint az élmény alapon való közeledés a művészethez, designhoz visz el arra az útra, ahol különböző foglalkozású, akár nem a művészettel foglalkozó emberek is egy életre szóló élményt kaphatnak egy festménytől, egy iparművész színes mázas kancsójától, egy új zenei programtól vagy kortárs táncelőadástól. A fontos, hogy hagyjuk magunkra hatni az alkotásokat és higgyük el: semmi más nem kell a befogadáshoz és a katarzishoz, csak mi magunk és egyfajta nyitottság az élet dolgai felé.
A KULT 11 Egyesület egy 3 napos összművészeti-kulturális hétvégét szervez 2014. május 9-11. között ELEVEN néven a Bartók Béla úton. Állásfoglalásukban hangsúlyozzák:
"Az ELEVEN design hétvége a tavasz jelentős kreatív-, művészeti-, kulturális- és gasztronómiai eseményévé kíván válni, amely szeretné bemutatni, promótálni és piachoz juttatni az inspiratív és innovatív kreatív alkotásokat, termékeket, szolgáltatásokat, Budapest kreatív erejét minden érdeklődőnek, valamint a versenyszféra, az üzleti élet szereplőinek. " 
Higgyétek el: jó program ez nem csak egy kis májusi kiruccanásra, de értékes, tartalmas szórakozásra, a kreativitás megélésére testközelből! 
Találkozzunk ott!




Nincsenek megjegyzések:

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails