Oldalak

2012. 03. 15.

Lakásrend 2012 - részletekben 1.

Megvolt ez a Lakástrend az idén is. Nem voltam tőle elragadtatva, de azért élveztem egy kicsit egyedül kószálni, nézelődni egy ilyen helyen. A Millenáris a kezdettől fogva a kedvenc helyeim egyike, rossz volt látni, hogy pusztul. Hoztam egy-két képet is, nem a legjobbak. Majd, ha felnövök, ígérem veszek egy jó gépet és szebbeket csinálok, addig is maradnak ezek a Szobában.
Mindjárt az elején bepillantást nyerhettünk a defo code projektbe, mely Fónagy Dóra legújabb leleménye. Ez egy lakókörnyezetfejlesztési és terméktervezési elképzelés, melyből itt tervezési és előkészületi fázisban lévő  MDF bútorelemek voltak láthatóak.  Tőlük idézem: "defo code életstílus változásokat, tendenciákat megvizsgálva otthonként, munkahelyként és relaxtérként egyaránt működő környezetek kialakításán dolgozik."
Akit bővebben érdekel: defo labor

Ez itt pedig a MANUFAKT design work standja egy igazán ellenállhatatlan konyhával, mely valóban egyedi részletekkel gyönyörködtet. A MANUFAKT 3 cég egyesülésével alakult műhely, ahol teljeskörű belsőépítészeti szolgáltatással állnak az érdeklődők rendelkezésére, tervezők Fekete Dóra és Máté Zsolt. Üzletük tavaly nyílt meg, sok sikert nekik.

Folyt köv.

Megjegyzés küldése

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails