Oldalak

2011. 08. 14.

Etnó ezerrel

Megőrülök ezért a kavalkádért, melyet Sig Bergamin brazil tervező nyaralójában találhatunk Trancosoban, Rio és Salvador között a tengerparton. A tervező kék ingben látható az utolsó képen. A színeknek, formáknak, stílusoknak eme keveréke Bergamin más munkáira is sokszor jellemző. Nem is tagadja, hogy ez egyfajta védjegye, hiszen négy kutyáját is így hívja: Afrika, Amerika, Ázsia és Kína. És a szinte kötelező hozzávaló ehhez a szín és minta ötvözethez: a fehér !
Egy nyaralót, hétvégi házat nálunk is nyugodtan lehetne berendezni hasonló hangulatban, hozzátéve, vagy alapul véve a magyar népművészet remekeit, vagy mondjuk a Balaton mellett a vízre utaló kiegészítőkkel.
Mi a véleményetek? Tetszik ez? Vagy sok?Jöjjön inkább a jó öreg barna bézs minimál?

4 megjegyzés:

sea970 írta...

Kedves Lakberendező Úrhölgy! Ha valakinek ez sok, akkor csak a barna-bézs minimál az egyetlen opció? Legyen szíves, ne kóstolgasson, mert még megsértődöm! :D :D :D

csipkelelkű írta...

A barna-bézs minimál semmiképpen. Az első két kép, hát igen, nekem kicsit sok, a többit harmonikusabbnak érzem. Megnéztem a honlapját, ott is találtam sok olyat, ami közelebb áll hozzám.

Klein Kinga írta...

@sea970: Kedves Kommentelő Úrhölgy! Nem mondtam, hogy az nem jó, sőt...! Attól függ hogy csinálják meg. Egyébként meg igen, provokálni szeretnék, de csak a véleményeket, kommenteket szeretném vele kicsalni. Mindenkinek megvan a maga ízlése, azt teljesen kifordítani nem lehet, legfeljebb bátorítani tudom, hogy keresse elő magából az elrejtett vágyakat! Itt pedig mindenki leírhatja a véleményét, és a vágyait;erre bátorítok mindenkit!Nem ítélkezem, érdeklődöm.

Klein Kinga írta...

@csipkelelkű:Örülök, hogy volt, ami tetszett! Folytatva az előző témát: én egyébként eléggé szélsőséges ízléssel rendelkezem, de ez nem jelenti azt, hogy a többiekét elutasítom, éppenhogy nagyon sokféle stílusért tudok lelkesedni.

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails