Oldalak

2010. 11. 30.

Ádvent

Gondoltam addig is, amíg tartalmasabb bejegyzéssel tudok szolgálni elindítom a karácsonyi hangulat megalapozását, hiszen advent már elkezdődött...
Egy pár szál gyertya mindig hangulatot teremt, ha nincs is koszorúd.





Képek forrása: Wunderweib

7 megjegyzés:

Prima Casa írta...

Nagyon hangulatosak!

sea970 írta...

Én évek óta tervezem, hogy majd én megcsinálom a koszorút, de persze sose jut rá idő. De most szombaton inkább vettem egyet gyorsan, hogy vasárnap legyen mit meggyújtani. :-)
De az a tálca a gömböcskékkel és a négy gyertyával tetszik. Talán majd jövőre...

Klein Kinga írta...

Igen sea, ezért írtam, mert nekem sincs egy ideje koszorúm. Vagy a pénz, vagy az idő mindig hiányzik, meg különben is azt gondolom, hogy nem kell mindenáron "vérrel-verejtékkel" karácsonyi dekoráció. Ha nem megy, elég egy-két szál gyertya és persze, hogy ott belül megteremtsünk valamit, az nekem sokkal fontosabb.
Kösz, Prima Casa!

Kőrösi Mercédesz írta...

Nem ünneplem a karácsonyt, de ezek azért tetszenek, mert melegséget, puhaságot árasztanak, ugyanakkor nem feltétlenül karácsonyosak, hanem téliesek:)

Klein Kinga írta...

@m: Örülök, hogy tetszik, kerestem egy kicsit mást, mint a szokványos fenyőágas csendéletek.
Ha nem akarod ne válaszolj, de érdekelne, hogy miért nem ünnepled a Karácsonyt? Tudod nekem a te blogod olyan, mintha nálatok mindig Karácsony lenne és nem külsőségekben, hanem belül. Bensőséges, harmónikus, nyugis. Én ugyan ünneplem, de folyamatosan arra törekszem,hogy valahogy másképp kéne ünnepelni, kevesebb külsőséggel.

Kőrösi Mercédesz írta...

Köszönöm Kinga, ez nagyon jól esett. Tényleg minden nap ünnep. Nem külsőségekben:)

A nem-ünneplés viszont egyéni döntés volt, és a karácsony eredete miatt történt. Szívesen leírom, ha találok egy címet, de egyelőre nem találok...

Klein Kinga írta...

kleinkinga26@gmail.com
Asszem valahova kiírom.

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails