Oldalak

2010. 04. 09.

A dánok fehérsége


Nézzétek a dánokat! Nézzétek, hogy milyen bátran minden térhatároló elemet - falak, padló, mennyezet - mindent fehérre festettek. Tiszta lap. Ettől olyan nyitott, szabad és határtalan ez a lakás és ez az, amiért azonnal beköltöznék. Ezután jönnek a főszereplő színek: piros (narancs, rózsaszín) és fekete, aztán a legkisebb arányban szinte mindenféle színből egy kicsi.














Ezt a receptet mindenkinek tudom ajánlani, aki szeretne nagy szellős tereket, de nincs neki, vagy van és ki szeretné hangúlyozni még jobban. Persze ez eleve egy gyönyörű nagy tér, óriási ablakokkal - ez adottság, de egy kisebb lakásnak is nagyon jót tud tenni, ha ez az érzet eleve tetszik valakinek. Az arányokat be kell tartani és nem lesz semmi galiba. Színekből egyébként bármit lehet egy vagy két hangsúlyosnak választani, nem kell ezekhez ragaszkodni. Nyitott konyha, nyitott tér, nyitott szív, nyitott lélek.

2 megjegyzés:

aletta írta...

A dánok ügyesek, ez vitathatatlan és a sok fehér nagyon kellemes érzés, én is átélem minden nap. Csak egyedül azt a nyitott hálószoba gardróbot tudnám feledni...

Klein Kinga írta...

Na arra én sem vágyom, ez igaz!

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails