Oldalak

2010. 02. 14.

Bemutatkozás


Szeretem a szépet. Mindig is szerettem. Hogy érthető legyen, mire gondolok le kéne írnom mi azt, ami nekem szép. Nekem szép egy kavics, szép az ősz, mikor ezer színben játszik, de szép a Himalája kopár, hideg hegyoldalaival. Szép egy színes-szőrős hernyó is, ahogy kimászik egy kő alól, de a kutyánk is, ahogy fölcsapja a fejét és figyel. A blog témájához visszatérve szép egy százéves használt tégla padló, egy sokszínű, újonnan készített diófa szekrény ajtó vagy egy modern design lámpa. Nekem nem csak az a szép, amit általában annak mondunk és nem minden szép, amit mások annak látnak. Nekem a szép, nem csak szép, kell hogy legyen valami mélysége, története, titka, ami megfog. Nem tudom pontosabban kifejezni magam.
Sokat foglalkoztat, hogy ha megállok és megcsodálok valamit az miért tetszik, miért van hatása és tudnék-e én is hasonlót létrehozni.


Fotó: Klein Kinga

Lépten-nyomon fényképeznék és újságokat vásárolnék, amelyeknek ez a témája. Úgy érzem, bár ezzel foglalkozom már egy ideje, nem szűnök meg kérdéseket feltenni és információt begyűjteni a témakört érintő területekről. Főleg mióta elhatároztam ezt a blogot, minden pillatnatban ötletek rohannak meg, hogy miről lehetne írni. Különös érdeklődéssel fordulok az anyagok, színek, formák felé. Szeretném most ezt az érdekődést megosztani mindenkivel, aki a szobámba téved és együtt megtapasztalni milyen is ez a világ.


Fotó: Klein Kinga
Megjegyzés küldése

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails