Oldalak

2011. 07. 31.

Jöhet a jó idő!


Hungarian design

A kellemesen meleg nyári napsütésben, kényelmes kerti bútorban ülve olvasgatok gyönyörű kertemben, kezemben egy pohár hideg itallal.
Nem őrültem meg, csak olvastam egy könyvet, amelyben azt írják így kell megfogalmazni vágyainkat, más néven ez a pozitív megerősítés. Jelen időben, kijelentő módban és részletesen, mintha már itt is lenne. Szóval ha itt lesz a jó idő, gondoljatok arra, hogy nekem is köszönhetitek:)
Addig is nézegessétek meg Szikszai László bútortervező - egy régebbi bejegyzésemben már említettem a nevét - modern és egyben természetközeli kerti bútorait. Anyaguk tüzihorganyzott acél és akácfa. A fa részeket kertibútorolajjal kezelték, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. Praktikus, időtálló és minőségi darabok már látszatra is. Nemesen egyszerű vonalvezetésük lehetővé teszi szinte bármilyen stílusú kertben való elhelyezésüket. Vannak olyan szépek, mint a kereskedelemben kapható többi külföldi áru, sőt... ha kedvet kaptatok, hogy lecseréljétek elhasználódott, rég megunt műanyag kerti székeiteket, ne késlekedjetek!
Köszönöm a hozzájárulást Szikszai Lászlónak.
Fotó és styling: Cathrine Stuckhard & Rike












Nincsenek megjegyzések:

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails