Oldalak

2010. 06. 27.

Ötletadó - kerti bútorok

Mutatnék egy-két olyan kerti bútort, amely tetszik nekem és jelenleg kapható. Csak és kizárólag a netről válogatva, mivel mostanában alig van időm üzletekbe járkálni. Azért remélem a színvonalam nem esik túlságosan...

Itt van mindjárt egy hagyományos akácfa kerti pad. Jól beleillik egy egyszerű kert képébe, a fa pedig idővel más és más színt ölt, velünk öregszik, ha vigyázunk rá és évenként egyszer legalább lekezeljük a felületét megfelelő anyagokkal.
Ára: 35 000,- Ft
Lelőhely: ildare.unas.hu
A következő képen egy nagyságrendekkel más kategóriába tartozó bútort láthattok: ő a Tectona Grandis Moonlight névre hallgató kerti hintaágya. Szebb képet nem tudtam találni, bár biztos benne van a honlapjukon található katalógusban, mégsem vagyok még annyira ügyes (vagy pofátlan), hogy leszedjem ezeket a gyönyörű képeket. A levelemre, amelyben képeket kértem pedig egyszerűen nem válaszoltak. Nézzétek meg a katalógust, érdemes!

Ára: 799 000,-Ft + oldaltálca 99 000,- Ft/pár

Lelőlhely: globalplaza.hu

Kicsit már modernebb, mégis az ívelt vonalak miatt a klasszikus stílus kedvelőinek is megnyerheti tetszését ez a műrattan garnitúra. A svéd Harbo cég terméke a Cheltenham sorozatból. A magyar honlapon elemenként külön-külön található árakat összeadtam és így jött ki az ár az asztallal együtt. Remélem jól :)
Ára: 474 880,- Ft

Lelőhely: teak.hu

Teljes mértékben minimál vonalvezetésű ez a bárpult, a neve Acapulco bár szett. Alumínium vázra készült PE rattan. Az asztal lapja 8 mm vastag edzett üveg. Modern házak teraszán, de egy ház kertkapcsolatos nappalijának egyik szegletében is el tudnám képzelni.
Ár: 158 000,- Ft

Lelőhely: aqualing.hu
Első látásra kovácsoltvasnak kinéző bútor a következő ajánlatom, de annál sokkal könnyebben kezelhető, mivel alumíniumból van. Könnyű és nem rozsdásodik. A honlap szerint egy speciális, a Nova cég által kifejlesztett alumínium öntvényből van, ami garantálja a hosszú élettartamot. Kis mérete miatt akár egy kisebb alapterületű balkonra vagy erkélyre is megfelelő lehet. Az árát sajnos nem találtam, de érdeklődésre biztos megmondják.
Lelőhely: teak.hu
Korántsem teljes kínálatomat hadd fejezzem be egy burmai, kézzel készített, egyedileg festett napernyő különlegességgel amelyet a Karmatik honlapján találtam. Aki igazán egyedire vágyik és szereti a keleti bútorokat, annak ez igazán jó választás. Gyönyörű és különleges.

Ára: 39 000,- Ft

Lelőhely: karmatik.hu

Megjegyzés küldése

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails