Oldalak

2010. 09. 15.

Közlemény

Kedves Olvasóim!

Néhány hete meghirdettem itt egy kis kalandot vállalkozó kedvű bloggereknek, hogy gondolkodjunk együtt Budapestről, írjunk bejegyzést róla. Határidőnek a mai napot adtam meg, de én sajnos nem tudtam elkészülni a cikkel. Nem akarnálak most terhelni benneteket a magánéletem problémáival, eddig is elég nehezen fogtam vissza az exhibicionizmusomat, de sajnos most úgy alakult az életem, hogy nincs időm és nyugalmam ahhoz, hogy megírjam a cikket, sőt úgy tűnik a blog is lelassult és ez most a közeljövőben nem fog változni. Semmiképpen nem hagyom abba, csak ritkábbak lesznek a bejegyzések - még ennél is :)
Visszatérve a kalandunkra, mondjátok meg ti, mi legyen! Vagy az egészet elnapoljuk valamennyi időre, vagy ha vagytok egy páran, akik elkészültetek a bejegyzéssel, megjelentetjük azokat és én most kimaradok belőle.
Várom a visszajelzéseket, beszéljük meg kommentben.
További jó munkát mindenkinek!

12 megjegyzés:

  1. Hmmm...
    Én a felhívást is csak most olvastam...
    Ha kitolod a határidőt, akkor lehet...
    De nem biztos...
    :D :D :D

    VálaszTörlés
  2. @sea970: Elnapolás- 1 szavazat. Írjál csak, kíváncsi lennék rá!

    VálaszTörlés
  3. Elfelejtettem :((
    Szűkítsük le egy napra a BP bemutatót (ne egy hetes program legyen). Az sem muszáj, hogy egyszerre jelenjenek meg ezek a posztok, majd behivatkozzuk a többit egymáshoz. Én nagyon szeretném, de határidőben én sem tudok most gondolkodni :)

    VálaszTörlés
  4. @Kedvenc Otthon: Oké, értékelem az őszinteségedet!
    Elnapolás - 2 szavazat

    VálaszTörlés
  5. Szia Kinga!
    Én is csak most láttam a felhívást :(
    Azt láttam, hogy ritkábban vagy, hiányoltalak is...
    Ha elnapoljátok, szivesen részt veszek benne,
    Üdv
    Anita

    VálaszTörlés
  6. @Anita:De jó, de jó! Tényleg hiányoltál? Annyira jólesik, most egy kicsit össze vagyok zuhanva...
    Akkor írjál te is és még várunk.
    Elnapolás - 3 szavazat

    VálaszTörlés
  7. Én is elnapolom a kedvetekért. Ha véletlenül kész leszek a közeljövőben, legfeljebb kezdem én a sort. Csak nektek így lesz viszonyítási alapotok. Mégis inkább utolsó legyek? :-)

    VálaszTörlés
  8. Sajnos hiába tetszik az ötlet nem tudom megígérni, hogy lesz-e belőle valami vagy sem. De ha igen akkor az a megoldás él, amit Noémi is felajánlott.

    VálaszTörlés
  9. @aletta: Itt senki sem lesz utolsó! Ez egy vízszintes sor és egyszerre indulunk:) Úgy találtam ki, hogy a megadott időintervallumban 2-3 nap, mindenki közzéteszi a saját blogján a bejegyzést, vagy ha ott nem akarja valami miatt, akkor küldje el nekem és én fölteszem ide. Aki meg a sajátján jelenteti meg annak, csak a linkjét rakom föl. Nem jó így?
    Elnapolás - 4 szavazat

    VálaszTörlés
  10. @Kisflanc: Jó akkor mégse legyen határidő, végül is nekem se túl ideális, csak össze akatam fogni valahogy időben a dolgot, hogy ne csússzon nagyon szét és ne befolyásoljon minket a másik írása, ha már előbb kész lett.
    Még gondolkodom rajta egy picit.
    Úgy örülök, hogy itt pezsegtek nálam megint!
    Elnapolás - 5 szavazat

    VálaszTörlés
  11. Elnapolás 6 szavazat! ;-)
    Kinga remélem nincs komoly gond nálad, ha van is gyorsan elillan, és benned is, belül is tombol majd a mostani ragyogóan vidám indián nyár!

    VálaszTörlés
  12. @Emese-Dekorella: Üdv nálam! Már nincs olyan nagy baj, csak kicsit bepánikoltam az élettől, de már jól vagyok és különben is van jó oldala is a történéseknek, elkezdetm egy jó kis tanfolyamot és ez most feldob, de erről most nem akarok többet mondani.
    Akkor Budapest bejegyzés elnapolva bizonytalan időre. Ha valaki kész van, szóljon!

    VálaszTörlés

Mi a véleményed?